Rouwwerk

Bij Bloemisterij ‘t Kroontje heeft u een ruime keuze aan rouwwerk, in verschillende stijlen en maten. Onze ervaren bloemisten helpen u met het samenstellen van een persoonlijk rouwwerk, of een serie van verschillende rouwstukken. Wij hebben een ruim aantal voorbeelden tot onze beschikking, die wij voor u op korte termijn kunnen samenstellen met onze verse bloemen.

Service staat voorop

Bij het uitzoeken van een rouwwerk is het belangrijk dat wij zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Onze persoonlijke service staat dan ook altijd voorop. Met onze ervaring kunnen wij u helpen om de juiste beslissingen te maken en zorgen wij ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien. Tot slot zorgen wij ervoor dat de complete rouwwerken netjes op locatie worden bezorgd. Uiteraard kunnen wij uw bestellingen op zeer korte termijn verwerken.

Voor vragen of het maken van een persoonlijke afspraak kunt u ons telefonisch bereiken, of contact opnemen via het formulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.