Exclusieve bloemen

Wilt u iemand verassen met exclusieve bloemen? Dan bent u bij bloemisterij ’t Kroontje aan het juiste adres! Met haar dagverse bloemen zorgt ’t Kroontje voor de mooiste en meest exclusieve boeketten!

Soorten bloemen
U kunt bij ons terecht voor de mooiste en meest exclusieve boeketten. Wij staan bekend om een origineel en groot assortiment aan bloemen, dagelijks worden er verse bloemen aangeleverd. Er staan boeketten klaar in de winkel maar u kunt ook samen met een van onze bloemisten een bloemstuk samenstellen.

Voor iedere gelegenheid kunt u bij bloemisterij ’t Kroontje terecht. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve boeketten, bloemstukken, bruidswerken, rouwwerken, zakelijke bloemstukken en bloemstukken voor feesten en partijen. De exclusieve bloemen zijn ook te bestellen inclusief een cadeau. Leuk voor bij een geboorte of voor Valentijnsdag!

Bloemisterij t’ Kroontje
U bent altijd welkom bij ons in de winkel op het Damplein in Dordrecht. Wanneer u niet in de buurt woont kunt u de exclusieve bloemen ook online bestellen, u kunt deze dan bij u thuis laten bezorgen. Onze bezorger kan de bloemen ook meteen bij de gewenste ontvanger afleveren, leuk als verassing of wanneer je als gever anoniem wilt blijven! 

Bloemen bestellen
Wilt u exclusieve bloemen bestellen? Dan kunt u via onderstaande button direct uw bloemen bestellen. Ook bent u altijd van harte welkom in onze winkel. Heeft u vragen over bloemen als aankleding voor feesten en partijen of andere vragen over bloemen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

BESTELLEN