Bruidsboeket Dordrecht

Ga je binnenkort trouwen? En ben je op zoek naar een exclusief bruidsboeket? Dan ben je bij bloemisterij ’t Kroontje aan het juiste adres! Met haar dagverse bloemen zorgt ’t Kroontje voor de mooiste en meest exclusieve boeketten, zo ook die voor jouw trouwdag!

Bruidsboeket Dordrecht – Een speciale dag
Jouw bruiloft is speciaal en een dag om nooit te vergeten en daar hoort natuurlijk ook een bijzonder boeket bij! Graag helpen wij je met het uitzoeken van een boeket dat bij je past. Onze bloemisten geven je graag advies en stellen voor jou een exclusief boeket samen. Je bent altijd welkom bij ons in de winkel om samen met een bloemist je wensen door te spreken, wij maken altijd tijd voor jou.

Bruidsboeket Dordrecht – Bloemisterij t’ Kroontje
Bloemisterij ’t Kroontje staat bekend om de mooiste en meest exclusieve boeketten, wij hebben een origineel en groot assortiment aan dagverse bloemen. Naast bruidsboeketten kun je ook voor andere gelegenheden bij ons terecht zoals: rouwwerken, zakelijke bloemstukken,bloemstukken voor feesten en partijen, boeketten om te geven of voor zomaar een bloemetje in huis.

Bruidsboeket Dordrecht – Contact
Ben je op zoek naar een bruidsboeket dat bij jou en de bruiloft past? Dan ben je altijd welkom in onze winkel. Graag bespreken wij samen met jou de bruiloft door en stellen wij een bruidsboeket voor je samen dat bij jou past! Ben je niet in de buurt? Dan kun je ook online contact met ons opnemen. En zorgen wij dat je het bruidsboeket op jouw speciale dag bezorgd krijgt!

 

BESTELLEN