Bruidsboeket bestellen

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een bruidsboeket bestellen? Dan helpen wij u graag met een bruidsboeket die helemaal bij u past! Met onze dagverse bloemen zorgen wij voor de mooiste en meest exclusieve boeketten, zo ook die voor uw trouwdag!

Bruidsboeket bestellen bij Bloemisterij ’t Kroontje

U kunt bij ons terecht voor het mooiste bruidswerk, op maat gemaakt. Wij hebben veel ervaring in het maken van klassiek bruidswerk, bloemstukken, boeketten en overige bloemdecoratie. Bij bruidswerk staan de wensen van de bruid centraal. Onze bloemisten geven u graag advies en vinden samen met u de perfecte stijl voor uw bruiloft.

In onze winkel kunnen wij uw wensen bespreken en gaan wij aan de hand van voorbeelden samen met u, uw stijl bepalen. Zowel de soort(en) bloemen als de kleuren zijn hierbij belangrijk. Door onze ervaring en creativiteit kunnen wij u hierbij optimaal helpen. Wanneer het om bruidswerk gaat is een complete service van belang en deze bieden wij u! Onze complete service houdt ook in dat wij de bloemstukken kunnen bezorgen. We zorgen ervoor dat de stukken vers en compleet aankomen op de locatie. Door een nauwe samenwerking met onze vaste leverancier kunnen wij uw favoriete bloemen op het juiste moment ontvangen en verwerken.

Contact

Wilt u een bruidsboeket bestellen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via het contactformulier kunt u uw vraag stellen of een afspraak inplannen om uw wensen te bespreken. Ook bent u altijd welkom in onze winkel gelegen in Dordrecht. Graag helpen wij u met een bruidsboeket naar uw wensen!

 

BESTELLEN