boeketten dordrecht

Bent u op zoek naar boeketten Dordrecht? Dan bent u bij bloemisterij ’t Kroontje aan het juiste adres! Bloemisterij ’t Kroontje is gespecialiseerd in boeketten, bloemstukken, bruidswerk, rouwwerk, zakelijke bloemstukken en bloemstukken voor feesten en partijen. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons terecht.

Boeketten Dordrecht – Soorten boeketten

Bij Bloemisterij ’t Kroontje kunt u terecht voor de mooiste en meest exclusieve boeketten. Wij staan bekend om het originele en grote assortiment aan verse bloemen. De verse bloemen worden dagelijks aangeleverd. Er staan boeketten klaar in de winkel maar u kunt ook samen met een van onze bloemisten een bloemstuk samenstellen. Zo kunt u bij ons op zoek naar een mooi boeket voor een speciale gelegenheid of een boeket om uw huiskamer op te fleuren.

Boeketten Dordrecht – Bloemisterij ’t Kroontje

Bij Bloemisterij ‘t Kroontje staat service altijd hoog in het vaandel. De klant is koning, en wij doen er alles aan om uw wensen te verwezenlijken. Wij kunnen in de winkel voor u het ideale boeket samenstellen, en op het gewenste tijdstip bezorgen. Naar wens voegen wij een persoonlijk kaartje of berichtje toe voor de ontvanger, om het boeket compleet te maken. Naast onze fysieke winkel kunt u bij ons ook online bloemen bestellen. Onze bezorgservice komt graag bij u langs om de bloemen af te leveren.

Boeketten Dordrecht – Contact

Wilt u boeketten bestellen? Via onze website kunt u gemakkelijk een op maat gemaakt boeket bestellen. U kunt een boeket bestellen via onderstaande button. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Ook bent u altijd van harte welkom in onze winkel zodat onze bloemisten een boeket naar uw wensen kunnen samenstellen.

BESTELLEN