boeket bloemen versturen

Wilt u een boeket bloemen versturen? Dan bent u bij bloemisterij ’t Kroontje aan het juiste adres! In onze webshop vindt u verschillende mooie boeketten die u kunt laten versturen. Neem gerust een kijkje!

Boeket bloemen versturen door Bloemisterij ’t Kroontje

Bij Bloemisterij ’t Kroontje vindt u de mooiste en meest exclusieve boeketten. Wij staan bekend om het originele en grote assortiment aan verse bloemen. De verse bloemen worden dagelijks aangeleverd. Voor u hebben wij verschillende boeketten samengesteld welke u online kunt bestellen en versturen. Naast online bestellen kunt u ook langs komen in de winkel en samen met een van onze bloemisten een boeket samen stellen. Naast een boeket om te versturen zijn wij ook gespecialiseerd in bruidswerk, rouwwerk, zakelijke bloemstukken en bloemstukken voor feesten en partijen. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons terecht.

Bezorgservice

Bij Bloemisterij ‘t Kroontje staat service altijd hoog in het vaandel. De klant is koning, en wij doen er alles aan om uw wensen te verwezenlijken. Na uw bestelling zal onze bezorgservice het boeket bloemen versturen op het gewenste tijdstip en op het gewenste adres. Zo kunt u het boeket bij u thuis laten bezorgen maar ook bij iemand anders, leuk om iemand te verassen! Naar wens voegen wij een persoonlijk kaartje of berichtje toe voor de ontvanger, om het boeket compleet te maken. De bezorgkosten voor Dordrecht zijn € 4,95 en buiten Dordrecht zijn de bezorgkosten € 6,95.

Boeketten Dordrecht – Contact

Wilt u een boeket bloemen versturen? Via onze website kunt u gemakkelijk een op maat gemaakt boeket bestellen, dit kunt u doen via onderstaande button. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Ook bent u altijd van harte welkom in onze winkel zodat onze bloemisten een boeket naar uw wensen kunnen samenstellen.

BESTELLEN