Bloemstukken

Bent u op zoek naar een mooi bloemstuk, bijvoorbeeld om cadeau te doen of ter decoratie? Bij Bloemisterij ‘t Kroontje maken wij de mooiste bloemstukken voor u op maat. In samenwerking met onze vaste leverancier kunnen wij u elke dag verse bloemen aanbieden, die wij gebruiken om onze bloemstukken samen te stellen. Daarbij staan uw wensen centraal, en gebruiken wij onze ervaring en creativiteit. Ook hebben wij in onze winkel een selectie aan vooraf samengestelde bloemstukken.

Persoonlijke service

In onze bloemisterij besteden we veel aandacht aan onze service. Uw wensen voor het bloemstuk staan altijd centraal, en wij doen er alles aan om een compleet en prachtig bloemstuk te leveren. Het is bij ons mogelijk om in de winkel een bloemstuk samen te stellen en te bestellen, deze wordt vervolgens op de afgesproken datum met verse bloemen bezorgd. Wij voegen naar wens nog een persoonlijk berichtje voor de ontvanger toe, en geven tips voor het verzorgen van het bloemstuk.

Een bloemstuk bestellen kan ook gemakkelijk via onze website, ook voor vragen over onze werkwijze kunt u contact opnemen via het contactformulier. Bezoek ook eens onze winkel in Dordrecht aan het Damplein 5. Tot dan!