Bloemisterij Dordrecht

 

Bent u op zoek naar een bloemisterij Dordrecht? Dan bent u bij bloemisterij ’t Kroontje aan het juiste adres! Op het damplein in Dordrecht hebben wij een winkel waar wij u graag helpen met het uitzoeken van een bloemstuk. Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Dan kunt u ook online bloemen bestellen. Onze bezorgservice komt graag bij u langs om de bloemen af te leveren.

Bloemisterij Dordrecht – Bloemisterij t’ Kroontje
U kunt bij Bloemisterij ’t Kroontje terecht voor de mooiste en meest exclusieve boeketten. Wij staan bekend om een origineel en groot assortiment aan bloemen. Dagelijks worden er verse bloemen aangeleverd. Er staan boeketten klaar in de winkel maar u kunt ook samen met een van onze bloemisten een bloemstuk samenstellen.

Bloemist Dordrecht – Soorten bloemen
Bloemisterij ’t Kroontje is gespecialiseerd in boeketten, bloemstukken, bruidswerk, rouwwerk, zakelijke bloemstukken en bloemstukken voor feesten en partijen. Voor iedere gelegenheid kunt u bij bloemisterij ’t Kroontje terecht. Ook kunt u bloemstukken bestellen inclusief een knuffel of ballon. Leuk voor bij een geboorte of voor Valentijnsdag!

Bloemist Dordrecht – Contact
Wilt u bloemen bestellen? Dan kunt u via onderstaande button direct uw bloemen bestellen. Ook bent u altijd van harte welkom in onze winkel. Heeft u vragen over bloemen als aankleding voor feesten en partijen of andere vragen over bloemen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

BESTELLEN