bloemen laten bezorgen Dordrecht

Wilt u bloemen laten bezorgen Dordrecht? Dan bent u bij bloemisterij ’t Kroontje aan het juiste adres! In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan bloemen welke u kunt bestellen en laten bezorgen. Neem gerust een kijkje!

Bloemen laten bezorgen Dordrecht – Aanbod aan bloemen

U vindt bij Bloemisterij ’t Kroontje de mooiste en meest exclusieve boeketten. Bloemisterij ’t Kroontje staat bekend om een origineel en grote assortiment aan verse bloemen. Deze verse bloemen worden dagelijks aangeleverd. In de webshop vindt u verschillende samengestelde boeketten welke u kunt bestellen en laten bezorgen. Maar ook kunt u bij ons langs komen in de winkel en samen met een van onze bloemisten een boeket naar uw wensen samen stellen. Naast boeketten zijn wij ook gespecialiseerd in bruidswerk, rouwwerk, zakelijke bloemstukken en bloemstukken voor feesten en partijen. U kunt voor iedere gelegenheid bij ons terecht. Wij maken graag tijd voor u vrij om uw wensen te bespreken.

Bloemen laten bezorgen Dordrecht – Bezorgservice van Bloemisterij ’t Kroontje

Bij Bloemisterij ‘t Kroontje staat service altijd hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om uw wensen te verwezenlijken. Nadat u een bestelling heeft geplaatst zal onze bezorgservice de bloemen bezorgen op het gewenste tijdstip en op het gewenste adres. Zo kunt u het boeket bij u thuis laten bezorgen maar ook bij iemand anders, leuk om iemand te verassen! Naar wens voegen wij een persoonlijk kaartje of berichtje toe voor de ontvanger. De bezorgkosten voor Dordrecht zijn € 4,95 en buiten Dordrecht zijn de bezorgkosten € 6,95.

Bloemen laten bezorgen Dordrecht – Contact

Wilt u bloemen laten bezorgen? Via onze website kunt u gemakkelijk een op maat gemaakt boeket bestellen, dit kunt u doen via onderstaande button. Bij vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Ook bent u altijd van harte welkom in onze winkel zodat onze bloemisten een boeket naar uw wensen kunnen samenstellen.

BESTELLEN