Bloemen kopen Dordrecht

Wilt u bloemen kopen in Dordrecht? Dan bent u bij bloemisterij ’t Kroontje aan het juiste adres! U bent altijd welkom in onze winkel op het damplein in Dordrecht. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een bloemstuk.

Bloemisterij Dordrecht – Bloemisterij t’ Kroontje
U kunt bij Bloemisterij ’t Kroontje terecht voor de mooiste en meest exclusieve boeketten. Wij staan bekend om een origineel en groot assortiment aan bloemen, dagelijks worden er verse bloemen aangeleverd. Er staan boeketten klaar in de winkel maar u kunt ook samen met een van onze bloemisten een bloemstuk samenstellen. Wij zijn gespecialiseerd in boeketten, bloemstukken, bruidswerk, rouwwerk, zakelijke bloemstukken en bloemstukken voor feesten en partijen. Voor iedere gelegenheid kunt u bij bloemisterij ’t Kroontje terecht. 

Bloemist Dordrecht – Online bestellen en bezorgen
Ook kunt u de bloemen online bestellen via onze webshop. U kunt uw gewenste boeket uitkiezen, daarbij kunt u een bijpassende vaas bestellen. En ook kunt u de tekst voor op het kaartje doorgeven en een cadeau mee laten bezorgen. U kunt het boeket bij u thuis laten bezorgen maar u kunt het ook direct bij de ontvanger laten bezorgen.

Bloemist Dordrecht – Contact
Wilt u bloemen bestellen? Dan kunt u via onderstaande button direct uw bloemen bestellen. Ook bent u altijd van harte welkom in onze winkel. Heeft u vragen over bloemen als aankleding voor feesten en partijen of andere vragen over bloemen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

BESTELLEN