Bruidswerk

Bij Bloemisterij ‘t Kroontje kunt u terecht voor het mooiste bruidswerk, op maat gemaakt. Wij hebben veel ervaring in het maken van klassiek bruidswerk, bloemstukken, boeketten en overige bloemdecoratie. Samen met u vinden we de perfecte stijl voor uw bruiloft, en we zorgen ervoor dat de stukken vers en compleet worden bezorgd op locatie. Door nauwe samenwerking met onze vaste leverancier kunnen wij uw favoriete bloemen op het juiste moment ontvangen en verwerken.

Service op maat

Bij bruidswerk staan uw wensen natuurlijk centraal, en voor ons is het dan ook zeer belangrijk om de beste service te bieden. In onze winkel gaan wij met u in overleg, en aan de hand van voorbeelden kunnen we samen uw stijl bepalen. Zowel de soort(en) bloemen als de kleuren zijn hierbij belangrijk. Door onze ervaring en creativiteit kunnen wij u optimaal hierbij helpen. Onze complete service houdt ook in dat wij de bloemstukken kunnen bezorgen, en wij zorgen ervoor dat ze altijd netjes en compleet aankomen op de locatie.

Voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen kunt u via de website contact met ons opnemen. Stel uw vraag in het contactformulier, en dan komen wij hier zo snel mogelijk op terug. U kunt ook langskomen in onze winkel, gelegen aan het Damplein 5 in Dordrecht.